Nettbutikk til salgs. En ferdigutviklet nettbutikkpakke innen VVS-utstyr!

  • Denne annonsen er automatisk hentet fra et eksternt nettsted
  • Pris: 2.500.000 NOK
  • Andel til salgs: 100%

Bedriftsinfo

  • Navn: VVSSENTER.NO
  • Adresse: Tvetenveien 30B, 0666 Oslo, Norway
  • Bransje: VVS og rørlegger

Beskrivelse

Er du interessert i å overta en ferdig nettbutikkpakke innen VVS-utstyr?

Vi har laget en ferdig startpakke, takket være den kan du selge og oppnå økonomisk fortjeneste fra i morgen!

Vi tilbyr salg av en ferdigutviklet nettbutikkpakke basert på et av de mest effektive og kjente systemene i Norge – Multicase.

Multicase System - Forretningssystem og nettbutikk. Spesialutviklet for handelsbedrifter !

Her får du alt du trenger til å drive og utvikle butikken videre!
- Ferdiglaget markedsmateriell til nettsiden. Over 30.000 ferdige VVS-produkter klare for salg på nettsiden. Produktene inneholder beskrivelser i samsvar med produsentens retningslinjer, bilder av produktene sammen med deres visualiseringer, som stimulerer fantasien til kundene og oppmuntrer dem til å kjøpe.

- Et sterkt domenenavn !
Et sterkt domenenavn forsikrer å oppnå større online synlighet og nå et større publikum. Ved VVSSENTER.NO domenenavnet som er enkelt å huske, relevant for bedriftens produkter, tjenester, og optimalisert for søkemotorer, øker bedriften sin online synlighet og tiltrekke flere besøkende og potensielle kunder til sin nettside.

- Kontakt til alle leverandører. Vi sikrer samarbeid med utenlandske leverandører, noe som gjør at du kan oppnå de laveste prisene på produkter på det norske markedet (for produsenter blant annet: Blanco, Franke, Catalano, Omnires, Ferro, Duravit, Hansgrohe, Grohe, Grundfos, Wilo, Villeroy & Boch, Wavin, Uponor, Flamco, Viega, Oras, Globo, Damixa, Roca, Danfoss etc. ).

- Hvis du er relatert til rørleggerbransjen eller du vill være den billigste leverandøren av hydraulikkprodukter, er dette tilbudet også for deg. Våre leverandører tilbyr bl. annet de beste prisene på pumper til Grundfos, SFA, Wilo eller trykkreduksjonsventiler Resideo Braukmann. Du vil ha massevis av PURMO radiatorer på tilbud til de beste prisene, i alle størrelser og farger som er vanskelig å få tak i på det norske markedet.

- Takket være MC-systemet har vi en automatisk kobling til gjeldende priser og lagerstatus til leverandører. Så du vil alltid være oppdatert med gjeldende priser og lagerstatus som tilbys av leverandørene.

- Det er fortsatt tusenvis av produkter å legge til nettstedet som våre leverandører tilbyr for å gi kundene dine enda flere valgmuligheter og kvalitet. Våre leverandører er i stadig utvikling, det gjør du også. Kjente merker, kjente produsenter til de laveste prisene!
For tiden er det cirka 90 000 produkter på tilbud, de fleste kjent på det norske markedet.
Du vil være uovertruffen.

- Obs. Det er kun nettbutikk. Ikke selskap. Slik slipper du alt av risiko knyttet til kjøp av selskap.

Hvorfor stole på Multicase?

- Med Multicase forretningssystem får du en velprøvd løsning med fokus på logistikk, automatikk og god kundebehandling. Frigjør tid - la systemet gjøre jobben!

- Med Multicase nettbutikkløsning får du en fleksibel plattform med stor grad av automatikk, samt et solid forretningssystem sømløst integrert!

- 20 års erfaring med levering av forretningssystem og nettbutikkløsning

- Du trenger ikke bekymre deg for at du blir alene med problemet hvis du ikke får gjort noe i systemet. Pakken inkluderer konsulenttjenester !

- Profesjonell kontroll innen server- og nettsidesikkerhet.

Er du interessert og vil gjerne vite mer om den ferdige nettbutikkpakka! Ta kontakt med oss på nr. 936 58 851 eller skriv til oss på e-post: vvsentreprenoras@gmail.com.

Link for å se nettsiden: https://https://vvssenter.no

Nb! Fornuftige bud mottas.

På nett

  • Nettsted: https://vvssenter.no/
qudns4mi5xthga6vy20wje3pbzlo8c71

Bedriftsmarked.no

Kontaktperson

VVS Entreprenør

936 58 851

vvsentreprenoras@gmail.com

Rapporter annonsen

Du har allerede rapportert denne annonsen

Dette er privat og vil ikke bli delt med selgeren

Appointments

Annonser i nærheten

Ingen annonser i nærheten ble funnet

Lignende

Ingen lignende annonser ble funnet

 

 / 

Logg inn

Send melding

Mine favoritter

Henvend deg til selger

Claim Business

Del