Selvbetjent HelseSpa til salgs!

  • Denne annonsen er automatisk hentet fra et eksternt nettsted
  • Pris: 150 000 kr NOK
  • Andel til salgs: 100%

Bedriftsinfo

  • Navn: Floating Senter
  • Adresse: Myreneveien 26B, 4847 Arendal, Norge
  • Bransje: Helse / Kroppspleie / Velvære

Beskrivelse

Vi selger vårt selvbetjente floating senter som en franchise avtale uten tids klausul.
D.v.s. at kjøper overtar eierskap til alt inventar, leiekontrakt på lokalet og driftsrettigheter, men selger eier det egenutviklede styringssystemet (software) og nettsiden, som det vil følge en lisensavgift på.
Senteret har vært i drift siden 2018. Senteret er selvbetjent og har ca 500-600 besøk i året fordelt på 2 rom/tanker. Den selvbetjente løsningen funker meget bra, og kunder er veldig flinke til å rydde opp etter seg. Vi selger avd. Arendal da denne har vært et test senter for en større satsning i Oslo. Vi har ikke tid til å drifte avd. Arendal lenger.

Er du en driftig selger så er det fult mulig å få opp omsetningen i denne avdelingen da vi har vært totalt fraværende de siste 2 år, ettersom vi har bygget og åpnet et senter i Oslo. Hvis vi finner en ildsjel som vil drive denne videre så vurderer vi salg fremfor å legge den ned. Senteret har de siste årene omsatt for 165.000kr.eks.mva i 2022 og 140.000kr.eks.mva. i 2023. Vi selger avdelingen for omsetning tilsvarende ett driftsår= 150.000kr.eks.mva.

Årlige driftsutgifter:
Husleie: 47.000kr
Kjemi/produkter: 8.000kr
Strøm: 40.000-60.000kr
Forsikring: 10.000kr
Sum: 105.000-125.000kr
*Da er ikke regnskap og vask tatt med, ettersom det er noe man kan gjøre selv om man vil redusere driftsutgiftene.
*Det vil også komme en lisensavgift på 10% av brutto omsetning for bruk av floating.no sin nettside og egenutviklet booking/adgangs- og styringssystem. Avgiften inkluderer også en support avtale med selger. (Vi kan også tilby en egen serviceavtale.)
*Du får også en App på mobilen med full innsikt i senterets diverse verdier og med push varslinger ved eventuelle feil verdier. Med denne appen vil du alltid føle deg trygg på at alt er som det skal være, samt at du kan eksternt åpne og lukke dører hvis kunder har glemt noe inne på behandlingsrommet.
*Vi gir opplæring i drift og vedlikeholdsrutiner.
*Facebook siden som følger senteret har 1500 følgere og 47stk 5-stjerners anbefalinger: https://www.facebook.com/flyteterapi

Har du en selger i deg, er god på sosiale medier og tar vaskejobben selv, så er det fult mulig å få en god biintekt på denne investeringen som ikke krever mye tid av deg.
Håper vi finner deg som brenner for floating og som ser veksten og potensialet i dette markedet. Vi selger ikke til hvem som helst. Finner vi ikke riktig person så legger vi ned avdelingen. Ta kontakt ved interesse, og skriv gjerne litt om deg selv i henvendelsen. Vi har utviklet et franchise prospekt med all den informasjonen du trenger som vi kan sende på forespørsel.

Kjøper må opprette eget selskap.
Svarfrist: 01.04.24.

På nett

  • Nettsted: www.floating.no
  • Facebook: https://www.facebook.com/floating.no
  • Instagram: https://www.instagram.com/floating.no/
qudns4mi5xthga6vy20wje3pbzlo8c71

Bedriftsmarked.no

Kontaktperson

Kent Anker Skorstad

arendal@floating.no

Rapporter annonsen

Du har allerede rapportert denne annonsen

Dette er privat og vil ikke bli delt med selgeren

Appointments

Annonser i nærheten

Ingen annonser i nærheten ble funnet

Lignende

Ingen lignende annonser ble funnet

 

 / 

Logg inn

Send melding

Mine favoritter

Henvend deg til selger

Claim Business

Del