Veletablert Squashsenter med unik avtale vurderes solgt

 • Denne annonsen er automatisk hentet fra et eksternt nettsted
 • Pris: 750.000 NOK
 • Andel til salgs: 100%

Bedriftsinfo

 • Navn: Sarpsborg Squashsenter AS
 • Registrert i enhetsregisteret: 05.01.2013
 • Org. nummer: 999328962
 • Næringskode: 93.11 Drift av idrettsanlegg
 • Adresse: Snekkerstubakken 26, 1738 Borgenhaugen, Norway
 • Bransje: Idrett og Trening

Beskrivelse

Sarpsborg Squashsenter er kjent som Østfolds flotteste Squashsenter.
Banene ble bygd i 2013 og er lokalisert inne i Family Sports Club sine lokaler på Iseveien Senter i Sarpsborg. Stor gratis parkeringsplass for våre spillere.

Våre 3 baner kommer fra ASB Squash, som leverer markedets beste Squash baner. De har levert over 7500 baner til over 75 forskjellige land verden over.
Kvaliteten på banene er meget høy. Bl.a. kan det nevnes at parkettgulvet flyter på hundrevis av luftputer. Det gir en unik demping i gulvet, noe som minimerer skaderisikoen.
I veggene er det hulrom som er fylt med 25 tonn tørket sand og vi har meget god belysning og luftkondisjonering. Det har vært arrangert flere store turneringer på våre baner og første helg i Mars arrangerer Sarpsborg Squashklubb ny stor turnering med landets beste spillere.

Vi er lokalisert inne i Family Sports Club sine lokaler. Det gir oss et unikt utstillingsvindu mot alle deres medlemmer. Alle som skal trene på Family må gå forbi våre haller som har glassvegg ut mot resepsjonsområdet.
Vi har også en unik samarbeidsavtale med den betjente resepsjonen inkludert i vår leieavtale. Den går ut på at resepsjonisten tar imot våre kunder og besvarer telefoner.
Våre spillere benytter også garderober, dusj og badstue som tilhører Family.
Dette gjør at vi ikke trenger egen ansatte på Squashsenteret.

Vi har avtale med anerkjente Matchi på booking.
Squashsenteret hadde meget gode tall fra åpning og frem til pandemien kom. Flere år hadde vi langt over en halv million som driftsresultat. Så kom pandemien og vi måtte stenge ned i en lang periode og mistet mange spillere.
For å få opp antall spillere igjen kreves det engasjement og en viss grad av tilstedeværelse på senteret.
Vi som driver Squashsenteret i dag har heltidsjobb i annet selskap. Der har omsetningen doblet seg de siste 4 årene og arbeidsmengden har blitt så høy at vi ikke klarer å følge opp Squashsenteret like mye som ønskelig.
Derfor vurderer vi å selge til noen som har engasjement og tid til å bygge dette videre. Potensialet er stort i området. Det viser tallene vi oppnådde før pandemien og vi er alene i Sarpsborg om å tilby Squash.

I tillegg til Squash tilbyr vi også Racketball og FotballSquash på våre baner. Her er det også store vekstmuligheter med aktiv jobbing. Racketball er en enklere form for Squash med større racket og mer sprett i ballen. FotballSquash er en meget artig treningsform der man bruker en spesiell fotball og har Squashregler. Men istedet for racket kan man touche ballen 3 ganger. Det setter store krav til førstetouch og er derfor meget bra trening for aktive fotballspillere. Potensialet i FotballSquash er meget stort med tanke på antall fotballspillere i distriktet.
Det er også en egen Squashshop tilknyttet banene hvor det selges racketer og annet utstyr.
Varer betales med Vipps og leveres ut av resepsjonisten.

Når vi bygde banene i 2013 ble total kost ca 1500000,- med mye lavere Eurokurs enn det den er nå. Dagens pris for et slikt anlegg vil være langt høyere. Vi vurderer å selge til halv pris av dette da vi har et sterkt ønske om at det fortsatt skal være et Squashsenter i distriktet.
Leieavtalen med Family Sports Club går ut i April 25. Den er åpen for fornyelse/reforhandling.

Se www.squashsenter.no for eller søk oss opp på facebook for mer info.
Ta kontakt for visning. Kun seriøse henvendelser.

På nett

 • Nettsted: squashsenter.no
 • Facebook: facebook.com/SarpsborgSquashsenter
qudns4mi5xthga6vy20wje3pbzlo8c71

Bedriftsmarked.no

Kontaktperson

Sarpsborg Squashsenter AS

+4769878790

post@squashsenter.no

Rapporter annonsen

Du har allerede rapportert denne annonsen

Dette er privat og vil ikke bli delt med selgeren

Appointments

Lignende

Ingen lignende annonser ble funnet

 

 / 

Logg inn

Send melding

Mine favoritter

Henvend deg til selger

Claim Business

Del