Pizzavera på Vear- Veletablert og populær restaurant søker ny ildsjel!

  • Denne annonsen er automatisk hentet fra et eksternt nettsted
  • Pris: 860.000 NOK
  • Andel til salgs: 100%

Bedriftsinfo

  • Navn: Pizzavera på Vear
  • Registrert i enhetsregisteret: 24.02.2023
  • Org. nummer: 930893404
  • Næringskode: 56.101 Drift av restauranter og kafeer
  • Adresse: Steinbruddveien 12, 3173 Vear, Norge
  • Bransje: Varehandel / Dagligvare / Butikk / Kiosk

Beskrivelse

Etter mange års drift med stolthet og dedikasjon, er det med et tungt hjerte vi nå må selge Pizzavera på Vear. Min far og mor har drevet restauranten i 20 år, men ettersom min far nylig døde ser det vanskelig ut å drive driften som normalt i tiden fremover, og vi ser oss dessverre nødt til å overlate driften til noen som er dedikerte og har tid.
Pizzavera på Vear er en veldrevet og veletablerte restauranten som har vært en del av Vear-samfunnet siden 2003, og har en lojal kundebase og et godt omdømme i området.

Beliggenhet:
Restauranten er strategisk plassert i hjertet av Vear, og har en førsteklasses beliggenhet som gir enkel tilgang for både lokalbefolkningen og forbipasserende. Restauranten nyter godt av et travelt og livlig nærmiljø med nærhet til boligområder, skoler og bedrifter. Oslofjord Convention Center ligger ca 10 minutter unna, og restauranten blir godt benyttet av hotellgjestene deres når de har forskjellige arrangementer der i gjennom året.
Restauranten ligger bak Kiwien og leilighetskomplekset på Vear.

Lokaler og fasiliteter:
Restauranten har et moderne interiør og tilbyr en varm og innbydende atmosfære, og består av totalt 20 sitteplasser innvendig.
Med et godt utstyrt kjøkken, er det egentlig ikke så mye som trengs å gjøres dersom man ønsker å ta over. Alt utstyret og inventaret som er nødvendig for en jevn drift, vil bli inkludert i salget.Restauranten har masse ubrukt potensiale når det kommer til interiøret.
Min far gjorde en avtale med huseier, og har derfor tatt over et større lokale som lå vegg i vegg med de gamle lokalene hans. En vegg har blitt fjernet og det er derfor fri til gang til å forflytte seg mellom de to lokalene. De gamle lokalene (se bilder) er noe mindre, og blir i dag brukt til oppbevaring/preparering av saus etc/omkledning- og pauserom.

Om konseptet:
Pizzavera har gjennom årene bygd sitt navn på rykende fersk og smakfull pizza samt saftig kebab. Med etablering av flere avdelinger i Tønsberg, Tolvsrød, Solvang, Sandefjord og Revetal, er Pizzavera en veletablert restaurant som er godt kjent og elsket blant vestfoldingene.
Dersom man ønsker å gå videre med "Pizzavera" som konsept, kjøper man hvitsaus og krydder fra hovedrestauranten "Pizzavera på Tolvsrød", og forholder seg til samme meny og priser som de andre restaurantene. Utover dette betaler man ingen andre avgifter for å kunne drive restaurant under navnet Pizzavera. Opplæring vil bli gitt.

Gjennom årene har Pizzavera på Vear opparbeidet seg en trofast kundebase som setter pris på kvaliteten på maten og den utmerkede servicen. Restauranten har et solid rykte for å levere smakfulle retter til konkurransedyktige priser. Det er et stort potensial for å videreutvikle og utvide denne lojaliteten, samt tiltrekke seg nye kunder.

Muligheter for vekst:
Pizzavera på Vear har allerede etablert seg som en vellykket virksomhet, men det er også rom for vekst og utvidelse. Potensielle muligheter inkluderer cateringtjenester, utvidet åpningstid, online bestilling og leveringstjenester (f.eks foodora), skjenkebevilling etc. Kun fantasien som setter grenser.
Med den rette visjonen og engasjementet kan den nye eieren dra nytte av disse mulighetene og videreutvikle restauranten til nye høyder.

Salgsinformasjon:
Hvis du har en lidenskap for serviceyrket og en drøm om å eie din egen restaurant, er dette en fantastisk mulighet du ikke bør gå glipp av. Restauranten selges med alt nødvendig utstyr og inventar. Prisen kan diskuteres nærmere ved seriøs interesse.

Ta kontakt dersom dette høres interessant ut eller om du ønsker en uforpliktende prat med visning.

På nett

  • Nettsted: pizzavera.no

Rapporter annonsen

Du har allerede rapportert denne annonsen

Dette er privat og vil ikke bli delt med selgeren

Appointments

 

 / 

Logg inn

Send melding

Mine favoritter

Henvend deg til selger

Claim Business

Del